ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
ΜΠΑΤΖΑΚ | Ελαιοχρωματισμοί - Τεχνοτροπίες - Μονώσεις & Ανακαινίσεις Κτιρίων Ξάνθη


H επιχείρησή μας “ΜΠΑΤΖΑΚ” η οποία βρίσκεται στην Ξάνθη, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες για την ανακαίνιση και την αναπαλαίωση του κτιρίου σας στην Ξάνθη αλλά και πανελλαδικά.

Συνεργαζόμενοι με τα καλύτερα συνεργεία του χώρου, μπορούμε να σας προσφέρουμε ποιοτικές, οικονομικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για οποιαδήποτε ανακαίνιση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε έχοντας ως κύριο στόχο την άμεση και άψογη εξυπηρέτησή σας.
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Χτίσιμο Κτιρίων
  Ελαιοχρωματισμούς - Τεχνοτροπίες
  Μονώσεις
  Στέγες - Σκεπές
  Επενδύσεις με Πέτρα
  Ηλεκτρολογικές Εργασίες
  Υδραυλικές Εργασίες
 
  Τοποθετήσεις Πλακιδίων - Δαπέδων
  Κατασκευές Γυψοσανίδας
  Κατασκευές Αλουμινίου
  Κατασκευές Σιδήρου
  και οποιαδήποτε άλλη εργασία που σας εξασφαλίσει τον χώρο σας έτοιμο άμεσα και οικονομικά.
 
Αφού ακούσουμε προσεκτικά τις ανάγκες σας, συντάσσουμε την καταλληλότερη μελέτη, καθορίζουμε το τελικό κόστος, ορίζουμε από κοινού το χρονοδιάγραμμα και ξεκινάμε την άμεση υλοποίηση του έργου.

​Πραγματοποιούμε ανακαινίσεις ολόκληρου του κτιρίου σας, οικίας ή επαγγελματικού χώρου, με το κλειδί στο χέρι καθώς και ανακαινίσεις μεμονωμένων δωματίων όπως ανακαινίσεις κουζίνας, μπάνιου κ.α.​​​​​​ 
 
 
 
 
 
 
 
Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να τηρούμε το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξαρχής χωρίς όμως να επηρεάζεται η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Παράλληλα, η επιχείρησή μας παρέχει μεμονωμένες υπηρεσίες, εάν αυτό χρειαστεί, εξυπηρετώντας άμεσα την Ξάνθη και πανελλαδικά.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας ώστε να τον εξετάσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και χωρίς καμία δέσμευση να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε την Ξάνθη και πανελλαδικά.